09 març

El proper dia 20/05/2023 tindrà lloc la segona edició del Projecte Pont Cultura, projecte que té com a objectiu principal facilitar l’accés a les persones migrades i en risc d’exclusió social als espais culturals de la nostra ciutat. Després de la primera edició de l’any passat, en que vam poder comptar amb una espectacle d’humor a l’Auditori de Girona on hi van assistir més de 250 persones, aquest any proposem una sessió musical al Teatre de Girona.

Continuem amb el propòsit de que joves i persones migrades puguin gaudir d’aquests espai que tant sovint els queden inaccessibles amb la subvenció de part de les entrades. Apostem fermament per fomentar la participació de la població més vulnerable en actes culturals i d’oci com a instrument i eina de cura i prevenció de la salut mental.

Alhora, tothom que vulgui col·laborar i gaudir de l’espectacle ho podrà fer amb la compra de l’entrada a un preu únic que hem fixat a 15 euros per poder cobrir les despeses que comporta l’organització d’un esdeveniment musical amb una artista internacional.

La cantant convidada, Oum El Ghait, considerada una ambaixadora de la cultura marroquí barreja les influències de la música hassani, jazz, gòspel, soul, afrobeat i sufí en les seves cançons.

El benefici de les entrades anirà destinat a la campanya #CompresAntiracistes.

Compra Entrades