23 set.

1a EDICIÓ DEL PROJECTE PONT CULTURA. Hassan & Mohssin a l’Auditori de Girona.

 

El passat dissabte 17/09/22 va tenir lloc la primera edició, del que hem anomenat, projecte PONT CULTURA. Des de Social Project 4.0, amb la voluntat de combatre el racisme en totes les seves formes, vam proposar-nos facilitar l’accés a la cultura a les persones migrades. D’aquí sorgeix la idea de fer de pont entre els espais culturals gironins i les persones migrades alhora que es promou la cultura, les relacions socials, els espais d’oci i el benestar emocional.

L’espai cultural escollit va ser l’Auditori de Girona i en aquesta primera edició vam comptar amb dos còmics tetuanís, Hassan& Mohsin, que van presentar el seu últim espectacle: 2 en 1 fil.  L’obra aborda les realitats socials, com l’atur juvenil i la precarietat socioeconòmica, en clau d’humor.

Durant la seva estada a Girona, els actors també van visitar dos recursos de protecció de menors on van poder conèixer la situació dels joves migrants no acompanyats a Girona i passar una bona estona amb ells entre riures i mirades d’admiració. Va ser tota una experiència per ambdues parts!

Esperem que aquesta sigui la primera edició de moltes, en les que puguem continuar donant a conèixer espais d’oci i cultura de la nostra ciutat mentre ens cuidem i gaudim totes plegades.

Finalment, volem agrair a tothom que ha fet possible aquest acte: Ateneu Cooperatiu Terres Gironines, Plataforma Educativa, Auditori de Girona, Ajuntament de Girona, Palets Jila, Haribo, MA3, Naüma i moltes altres que heu donat recolzament i suport perquè tot això fos possible. Moltes gràcies a totes, ha estat un èxit!

Podeu veure la notícia a TV Girona en el nostre canal de Youtube: https://youtu.be/Kl8w7CExe88