09 des.

Un any més, tornem a activar la campanya de #ReisAntiracistes.

Al 2020, la crisis sanitària de la covid-19 va agreujar la situació de vulnerabilitat que ja patien moltes persones, especialment aquelles que queden fora del sistema de protecció. Parlem principalment de persones migrades que en gran part, pateixen d’una situació administrativa irregular víctimes d’una llei d’estrangeria racista i excloent.
És per això, que des de Social Project 4.0, vam engegar una campanya de recaptació de diners, que vam anomenar #CompresAntiracistes.
Des de fa un any i mig, i gràcies a l’èxit d’aquesta campanya, donem suport a famílies vulnerables a través de donacions econòmiques periòdiques per cobrir necessitats bàsiques.
També, amb la col·laboració del Banc d’Aliments de Girona podem proveir a aquestes famílies d’aliments bàsics i frescos.

Amb tot això, no ens volíem oblidar dels més menuts i, ja l’any passat, vam dur a terme una campanya de recollida de joguines noves que en vam anomenar #ReisAntiracistes. Volíem que les nenes i nens d’aquestes famílies poguessin tenir regals en igualtat de condicions que els seus iguals. És per això que posem especial èmfasis en que les joguines siguin noves i el material esportiu, educatiu i roba, per estrenar.

Tant la campanya de #CompresAntiracistes com la de #ReisAntiracistes estan funcionant gràcies al treball en xarxa i al suport tant de particulars com d’associacions (Girona Acull, el Banc d’Aliments de Girona, la Fundació Coop57, Agència Talaia, etc.)

Per últim, agrair novament a l’il·lustrador Javier Royo @javirroyo que ens cedís la imatge per la campanya de #ReisAntiracistes .

 

Si voleu col·laborar amb aquesta campanya podeu fer-ho a través de BIZUM al 02088 o per transferència bancaria al ES30 0081 5392 1800 0122 9126